Άγγελος Δάνος

Το νέο digital single του Άγγελου Δάνου κυκλοφορεί από τη MINOS EMI- Epic Music

Έχοντας την υπογραφή του επιτυχημένου συνθέτη Βασίλη Δαραμούσκα και του στιχουργού Σωτήρη Μπίσδα, ο ταλαντούχος ερμηνευτής Άγγελος Δάνος, μας συστηνεται με το τραγούδι “ Μάτια μου”. 

 

Με παρακαταθήκη μία σημαντική πορεία αρκετών ετών, συνεργαζόμενος επί σκηνής με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του λαικού τραγουδιού, ο Άγγελος Δάνος θα αγγίξει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

 

Σε ηλικία δώδεκα χρονών ο τραγουδιστής ξεκινά θεωρητικά μαθήματα μουσικής στη Ζάκυνθο και ταυτόχρονα μαθήματα κλασσικής κιθάρας. Στα δεκαεπτά του, διακρίνεται κερδίζοντας το πρώτο βραβείο, στους Πανελλήνιους μαθητικούς μουσικούς αγώνες. Συνεχίζοντας τις μουσικές του σπουδές, αποφοιτά απο το Ωδείο του Φίλιππου Νάκα, κατέχοντας πλέον το πτυχίο φωνητικής και σύγχρονου τραγουδιού. Η καλλιτεχνική του ωρίμανση γίνεται δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής.

 

Συνεργάστηκε με τους: Μαίρη Λίντα, Ρένα Κουμιώτη, Νότη Σφακιανάκη,Βασίλη Καρρά, Πέγκυ Ζήνα, Θέμη Αδαμαντίδη, Κατερίνα Στανίση, Δημήτρη Κοντολάζο, Πάνο Κιάμο και πολλούς ακόμα αξιόλογους τραγουδιστές.”Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που ερμηνευω αυτο το τραγουδι, το οποιο με αγγιξε απο την πρωτη στιγμη που το ακουσα και μου θυμισε εναν απο τους μεγαλυτερους ερωτες της ζωης μου. Εύχομαι να το αγαπησει ο κοσμος οσο εγω”, τονίζει ο ερμηνευτής, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη.